El Prat impulsa un projecte pilot d’estalvi energètic pel teixit industrial

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament ofereix un servei gratuït d’assessorament en estalvi energètic adreçat a empreses ubicades al municipi que disposin d’una tarifa elèctrica 3.0 contractada i un consum elèctric entre 100.000 i 500.000 KWh/any.

Aquesta informació es pot trobar a la factura elèctrica. Aquestes empreses, si ho sol•liciten, podran obtenir de forma gratuïta un informe individual d’optimització en la contractació d’energia i una diagnosi del potencial energètic.

Per altra banda, el servei oferirà també els coneixements i les eines necessàries per poder desenvolupar actuacions en l’àmbit energètic en la seva globalitat (estalvi i eficiència energètica, energies renovables, preus energètics…).

Aquest projecte s’emmarca dins el Pacte Local per l’Ocupació i l’Activitat Econòmica del Prat de Llobregat 2018-2026, que té com a objectiu el foment d’una economia diversificada i de referència metropolitana per impulsar el creixement econòmic i fomentar iniciatives d’economia circular.

Font:  https://www.llobregatdigital.cat/noticia/30003/el-prat-impulsa-un-projecte-pilot-destalvi-energetic-pel-teixit-industrial

Leave a comment