Energia i Bosc Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu
Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu

El Prat impulsa un projecte pilot d’estalvi energètic pel teixit industrial

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament ofereix un servei gratuït d’assessorament en estalvi energètic adreçat a empreses ubicades al municipi que disposin d’una tarifa elèctrica 3.0 contractada i un consum elèctric entre 100.000 i 500.000 KWh/any.

Aquesta informació es pot trobar a la factura elèctrica. Aquestes empreses, si ho sol•liciten, podran obtenir de forma gratuïta un informe individual d’optimització en la contractació d’energia i una diagnosi del potencial energètic.

Per altra banda, el servei oferirà també els coneixements i les eines necessàries per poder desenvolupar actuacions en l’àmbit energètic en la seva globalitat (estalvi i eficiència energètica, energies renovables, preus energètics…).

Aquest projecte s’emmarca dins el Pacte Local per l’Ocupació i l’Activitat Econòmica del Prat de Llobregat 2018-2026, que té com a objectiu el foment d’una economia diversificada i de referència metropolitana per impulsar el creixement econòmic i fomentar iniciatives d’economia circular.

Font:  https://www.llobregatdigital.cat/noticia/30003/el-prat-impulsa-un-projecte-pilot-destalvi-energetic-pel-teixit-industrial

Leave a comment