Energia i Bosc Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu
Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu

Jornada tècnica a Taús sobre eficiència energètica en habitatges

La formació es farà el divendres 17 de maig, amb la col·laboració de Piro Negawatt i Cal Rossa. Les inscripcions s’han de formalitzar a través de l’Escola Agrària del Pirineu

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya organitza el divendres 17 de maig, a Cal Rossa de Taús, la jornada tècnica “Eficiència energètica en habitatges”. La formació la impartiran l’arquitecte Josep Bunyesc, l’ambientòleg Jordi Oliveres i l’economista Xavi Escribà.

El programa tindrà com a objectiu tractar temes com els de la resistència i resiliència, la sostenibilitat energètica lligada amb l’àmbit de l’edificació i el paper del paisatge i els recursos naturals. La jornada comptarà amb la col·laboració de Piro Negawatt i Cal Rossa de Taús, un allotjament rural destinat al turisme que genera més energia de la que consumeix durant l’any. Precisament, durant el dia es farà una visita a l’establiment alturgellenc, per conèixer què és i què comporta a llarg termini.

La proposta és gratuïta però cal inscriure’s a través de l’Escola Agrària del Pirineu, al telèfon 973 35 23 58 o el correu electrònic . Per dinar s’ofereix un càtering (20 euros), que s’haurà de reservar abans del 3 de maig. Una altra opció per formalitzar la inscripció és tramitar-la al servei de preinscripcions del portal RuralCat.

Formació a Bellestar

L’Escola Agrària del Pirineu també ofereix el pròxim mes de maig els cursos “Optimitzem el treball amb la motoserra: Manteniment, seguretat i tècniques de tallada” (del 27 al 30 de maig), “Reconeixement d’espècies arbòries” (del 31 de maig al 15 de juny) Recuperació de camins tradicionals. Murs de pedra seca” (del 3 al 6 de juny).

Font: RadioSeu

Leave a comment