Energia i Bosc Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu
Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu

L’AEAU prepara la 12a Nit de l’Empresariat de l’Alt Urgell

La vetllada es durà a terme el 15 de novembre a l'Hotel El Castell de Ciutat. L'entitat organitza nous cursos aquest mes vinent al CETAP, sobre iniciació al màrqueting digital, gestió per a autònoms i resolució de conflictes

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) ja ha obert les inscripcions per a la Nit de l’Empresariat, que enguany arriba a la 12a edició. El sopar adreçat al teixit econòmic de la comarca tindrà lloc el proper divendres 15 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, a l’Hotel El Castell de Ciutat, escenari habitual d’aquesta vetllada.

Tal com és habitual, la trobada inclourà una conferència d’un personatge rellevant de l’economia catalana. Enguany serà a càrrec d’Helena Guardans Cambó, presidenta de la divisió espanyola de Webhelp, multinacional francesa dedicada a la consultoria tecnològica i a millorar la presència, el posicionament i les vendes de les empreses a internet.

La inscripció per a la Nit de l’Empresariat ja és oberta i es pot fer al telèfon 621 224 515. Els socis hi tenen accés gratuït i el preu per a acompanyants és de 40 euros.

Nous cursos

D’altra banda, l’AEAU organitza aquest mes vinent un curs d’Iniciació al Màrqueting Digital per a Autònoms, a càrrec de Sandra Castiñeira. Les sessions, amb una durada total de 5 hores, es faran els propers dies 5, 6 i 7 de novembre, a la tarda, al CETAP-Telecentre.

Prèviament, el 4 de novembre, s’iniciarà els cursos sobre gestió empresarial per a autònoms (a càrrec de Francesc Pérez) i de resolució de conflictes (amb Cristina Moreno). En aquest cas es faran al llarg de tot el mes de novembre i també tindran lloc al CETAP. Totes aquestes propostes són subvencionades al 100%. Les inscripcions encara es poden fer al correu info@aeau.org o bé al telèfon de l’AEAU, el 621 224 515.

Font: RadioSeu

Leave a comment