Energia i Bosc Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu
Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu

Ripoll reobre l’Oficina d’Atenció Energètica, ara amb caràcter municipal

Situada als baixos de l’Ajuntament oferirà servei, a partir del 10 d’abril, els dimecres de 9 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

Aquest servei, que ja s’havia ofert en l’àmbit comarcal des de l’Agència Ripollès Desenvolupament durant el passat 2018, ara tindrà continuïtat a escala local a Ripoll, per acord de l’equip de Govern de l’Ajuntament. Atès el nombre d’habitants de la capital ripollesa, és aquí on es concentren el nombre més gran de consultes i d’usuaris atesos. Per aquest motiu l’ajuntament ha disposat la voluntat de donar continuïtat al servei. L’oficina, que obrirà el pròxim 10 d’abril, estarà situada als baixos de l’ajuntament (antiga seu de la policia local) amb horari d’atenció al públic els dimecres de 9 ha 14 h i de 16 h a 19 h, i oferirà els següents serveis:

  • Assessorament a la població per a entendre i millorar els contractes dels seus subministraments d’energia (electricitat, gas, …) i d’aigua, mitjançant l’anàlisi de tarifes,  potència contractada, …i la resta de factors que intervenen en l’ import final de les factures.
  • Informació sobre les diferents ajudes i bonificacions disponibles
  • Donar a conèixer aquelles intervencions i hàbits que poden ajudar a estalviar energia i aigua a la llar, comerços, …
  • Oferir un assessorament coordinat amb el Consorci de Benestar Social, més profund i detallat a aquelles persones identificades com a consumidors vulnerables, que tenen dificultats per fer front a les despeses energètiques.

 

Font: Ajuntament de Ripoll

Leave a comment