Energia i Bosc Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu
Pirinnowatt Transició energètica al Pirineu

Taller a la Seu d’Urgell per ajudar a reduir les factures de gas i electricitat

L'activitat vol ensenyar com controlar el consum energètic, entendre els rebuts i escollir els subministradors. Es farà el 28 de novembre al Casal Cívic

El Departament de Treball Afers Socials i Família de la Generalitat organitza a la Seu d’Urgell un taller sobre cultura energètica. Sota el títol ‘Desmuntant les factures de gas i electricitat’, l’activitat vol facilitar als usuaris les eines per poder controlar millor el consum en aquests serveis bàsics.

El curs es farà en un sol dia 28 de novembre, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, al Casal Cívic de la Seu. Segons expliquen des de l’organització, l’objectiu és ajudar els consumidors a reduir la despesa energètica. Per aconseguir-ho, explicaran com entendre els detalls de les factures de llum o gas i també de quines opcions disposen a l’hora d’escollir amb quina companyia subministradora contracten els serveis.

La inscripció prèvia per al taller s’ha de confirmar prèviament. Es pot fer el tràmit al Casal Cívic, al carrer de Garriga i Massó 22-26. Se’n pot demanar més informació al telèfon 973 361545.

Font: RadioSeu

Leave a comment